Quiz Time

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 27 August 2021

Pinterest LinkedIn Tumblr

Flipkart Video’s new quiz game Flipkart Sirf Ek Minute ki all new Answers. Check out answers to today’s episode and other recent episodes.

If you want to be a participant in the Flipkart Sirf Ek Minute quiz you need to download Flipkart App on your smartphone, pc, or laptop. 

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Deets

  • Contest Price – OPPO Smartphone, Gems, Vouchers & Other Rewards.
  • Flipkart Sirf Ek Minute contest date – 27 August (12:00 AM To 11:59PM)
  • Result – Immediately

Find out the Flipkart Sirf Ek Minute Answers Today

Episode 43 – Aap Ki Adalat (27 August)

Q1: Which news reporter hosts the TV show Aap Ki Adalat?
Answer: (A) RAJAT SHARMA
Q2: Which Indian city got the first metro rail service?
Answer: (A) KOLKATA
Q3: Which of these sweets is deep-fried in oil?
Answer: (B) JALEBI
Q4: The company Onida mainly sells which kind of products?
Answer: (C) ELECTRONICS
Q5: ‘Dialysis’ is performed for blood purification when which organ is damaged?
Answer: (B) KIDNEY 
Q6: The son of which of these politicians is the Secretary of the BCCI?
Answer: (A) AMIT SHAH

Answers to recent episodes are:

Episode 42 – Kakori Kebab

Q1: What is the name of the overused to break ties in ODI cricket

Answer 1: (D) SUPER OVER

Q2: Which of these sometimes comes with 12-15 gears

Answer 2: (A) CYCLE

Q3: The town of Kakori in Uttar Pradesh is famous for whar dish

Answer 3: (B) KEBAB

Q4: Which of these states is not in India’s Northeast

Answer 4: (C) ODISHA

Q5: Which politician founded the Trinamool Congress party

Answer 5: (B) MAMTA BANERJI

Q6: Which of these comes in types of b/hb and 2b

Answer 6: (C) PENCIL

Episode 41 – Mrs. Jonas ya Mrs. Kohli?

Q1: Which of these flowers grows mainly in water?

Answer 1: (C) Lotus

Q2: What is the currency of Japan called?

Answer 2: (A) YEN

Q3: Which of these actresses made her debut last?

Answer 3: (C) Anushka S

Q4: In which of these countries was the 2014 IPL held?

Answer 4: (A) UAE

Q5: From which state was Chhattisgarh created?

Answer 5: (B) Madhya Pradesh

Q6: Which country is closest to the southernmost point of mainland India?

Answer 6: (A) Sri Lanka

Episode 40 – King of Clay

Q1: Rafael Nadal is a superstar in which sport

Answer 1: (A) TENNIS

Q2: The father of which of these actors is a film director

Answer 2: (D) VARUN DHAWAN

Q3: In which state was Kalpana Chawla born

Answer 3: (A) HARYANA

Q4: Who among these is the son of a sportsman

Answer 4: (B) SAIF ALI KHAN

Q5: Which airline uses the code 6E for their flights

Answer 5: (A) INDIGO

Q6: Which of these is coated on cookware to give it a non-sticky property

Answer 6: (C) TEFLON

We hope you are now able to answer quickly. And luckily win the Flipkart Sirf Ek Minute quiz game. 

Best of Luck.

By Eduction Rithika is a Computer Engineer,Teacher, Digital Marketing Trainer and Consultant from Bangalore. She is passionate about Handicrafts and Artwork, but a born Foodie and Traveller likes to explore different places frequently.

Write A Comment

Pin It